Tech

Meglepő külsővel érkezik az új iPhone

Irányváltás a cégnél?

2018.07.05 22:08ma.hu
hirdetés

A Player.hu szerint az Apple-nél valami eléggé megbicsaklott, mert hirtelen teljesen szembe fordultak az eddigi koncepcióval.

Persze nem ami a teljes telefont betakaró kijelzőt vagy a belógó kamerafület illeti, ezek a szeptemberben érkező új készülékeken is ott lesznek.

Csakúgy, mint a kék, piros, arany és narancssárga (!) fényezés, ami a hírek szerint az olcsóbb, 6,1 colos iPhone-hoz lesz elérhető. Bizony, az Apple rendesen szembe fordult az eddigi irányvonallal, ami szerint a telefonjaik csak néhány, általában eléggé visszafogott színben voltak kaphatók, és az új modellnél a szivárvány egész skáláját szabadítják rá a vásárlókra.

Hasonlóra utoljára az iPhone 5C-nél volt példa, de már annak is öt éve.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.