Gondok vannak

Pánik: nem lehetett posztolni a Facebookon

Egyszerűen eltűntek a bejegyzésíró mezők.

2018.05.02 12:18ma.hu
hirdetés

Magyar idő szerint 9 óra körül arra lettek figyelmesek az oldalak adminisztrátorai, hogy eltűnt a bejegyzések közzétételéhez szükséges mező.

Nagyon úgy tűnik, hogy nemzetközi problémáról volt szó. Jó hír viszont, hogy a normál felhasználói fiókokat nem érintette a súlyos hiba, végszükség esetén saját fiókjaikban is képesek voltak a moderátorok létrehozni az oldalra szánt bejegyzéseket.

A súlyos üzemzavarnak jó eséllyel lehetett valamiféle köze a Facebook jelenleg fejlesztői konferenciájához, talán valamiféle módosítást nem sikerült aktiválni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.