Archiválás

Így töltheti le a Facebookját

Mindent, amit valaha kitett, plusz az összes küldött és kapott üzenetet, lementheti a gépére.

2018.04.01 12:06ma.hu

Noha nem mindenki van vele tisztában, néhány kattintással letölthető egy csomagban minden Facebookra feltöltött fénykép, messengeres beszélgetés és a facebookos tevékenységgel kapcsolatos összes adat. Úgy mint a porfilunkon megadott korábbi és jelenlegi névjegyadatok, az összes jelenlegi (és korábbi, de már törölt) ismerősünk listája, az összes chates/messengeres üzenetváltásunk, saját bejegyzéseink (szöveges állapotfrissítések, fényképek videók), másik saját idővonalunkon közzétett bejegyzései, az általunk fogadott/küldött megbökések, az általunk lekattintott hirdetések listája.

Hogyan is kell?
1. Általános fiókbeállítások
2. Általános fiókbeállítások alatt „Tölts le egy másolatot a Facebookon tárolt adataidról”.

Az Archiválás indítása gomb megnyomása után biztonsági okokból kétszer is meg kell adnunk a jelszavunkat, majd elindul az archiválás. Ha elkészült a rendszer, az elsődlegesként beállított e-mail-címére érkezik meg a link, ahonnan letölthető lesz a vélhetően jelentősen nagy adatcsomag.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.