Reakció

Elon Musk letörölte a Teslát és a SpaceX-et a Facebookról

Mindkét oldalnak 2,6 millió követője volt.

2018.03.24 03:30ma.hu

Miközben Elon Musk élőben válaszolgatott a Twitteren a neki feltett kérdésekre, elkezdték boncolgatni a Cambridge Analyticához kötődő botrányt, valamint az emiatt kialakult #deletefacebook mozgalmat. Ekkor kapta a kérdést, hogy ő még miért nem csatlakozott, amire azt válaszolta, hogy nem is tudta, hogy fenn vannak Facebookon, de ha igen, akkor meg fogja ezt lépni.

És valóban megtette - törölte a SpaceX után a Teslát és a Solar City-t is. Mint írta: úgyis gázul nézett ki. Mindkét oldalnak 2,6 millió követője volt. Azért a Facebook tulajdonában lévő Istagram-fiókokat megtartotta...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.