Okostelefon

Állítólag ez a valaha gyártott legerősebb ívelt kijelzővédő

A teljes kijelzőt lefedi, emellett még jobb érintési érzékenységet kínál, elnyeli a rázkódásokat és véd a külső behatásoktól.

2018.02.26 17:57ma.hu

Az InvisibleShield bejelentette a Glass Curve Elite termékét a Samsung Galaxy S9 és a Galaxy S9+ készülékekhez. Az újonnan kifejlesztett, szabadalmazott ütésálló rétegével a Glass Curve Elite az InvisibleShield valaha gyártott legerősebb ívelt kijelzővédője, amely minden ívre ütés- és karcolásvédelmet nyújt.
 
A Glass Curve Elite speciálisan az ívelt kijelzők finom részeit hivatott megvédeni a teljes kijelzőt fedő rétegével, nagy pontosságú érintési érzékenységgel, amely minden tapintásra és húzásra képes reagálni. A tapadóréteg széltől-szélig védelmet nyújt, miközben nem engedi, hogy levegő jusson a kijelző és a kijelzővédő közé, amely ezzel még jobb tapintási élményt biztosít. Az aprólékos pontossággal ívelt szélek precíz illeszkedést biztosítanak a tokba, a rázkódást elnyelő réteg pedig kiemelkedő védelmet nyújt az erősebb behatások ellen is.

Az InvisibleShield Glass Curve Elite felülete ellenáll a szennyeződéseknek, nem tudnak rajta összegyűlni az ujjlenyomatok, a kijelző mindig olyan tiszta marad, mint újkorában. A prémium edzettüveg-összetétel 100 százalékos képélességet biztosít, így a használat során észre sem vehető a kijelzővédő jelenléte. A szabadalmazott spéci fülek lehetővé teszik, hogy a felhelyezés könnyed és légbuborékoktól mentes legyen.

Ajánlott fogyasztói ár: 44,99 euró /~ 14.000 Ft.
+ élettartam garancia

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.