Állati

Összekeverte kutyája két végét a VR-ba beleborzongó nő - videó!

A virtuálisvalóság-megjelenítő annyira magával ragadta, hogy megfogta kiskedvencét, csak éppen fordítva.

2017.12.04 20:04ma.hu

A VR, azaz virtuális valóság szemüveg elképesztően élethűen tudja visszaadni az adott környezetet, így szó szerint új világot nyit meg előttünk. Bármikor úszkálhatunk egy gazdag élővilágú tengerben számtalan különböző színes hal társaságában, de akár űrközeli magasságból is vethetünk néhány pillantást az alattunk gömbölyödő kék bolygóra, de ennél furább helyekre is ellátogathatunk, például az emberi szervezet belsejébe, akár a véráramban úszva. Sőt, akár félelmetes helyeken is járhatunk. Ez történt a videón látható nővel is, aki annyira beleélte magát a vetített valóságba, hogy egész fura dolgot művelt a kutyájával:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.