Hiány

Megtámadták az iPhone X készülékeket szállító járművet

Százmillió forint értékben loptak el új iPhone-okat még a hivatalos forgalomba kerülés előtt.

2017.11.03 18:17ma.hu

Pénteken kezdődött a jubileumi iPhone hivatalos értékesítése, de már előtte elloptak több mint 300 ezer font értékű készüléket San Franciscóban. A tolvajok az előtt csaptak le az Apple új zászlóshajóját szállító kamionra, mielőtt az megérkezett volna a Macy üzletházba A rendőrség három gyanúsítottat keres, akik kilométereken át követték, majd erőszakkal megállították és kifosztották a telefonokat szállító kamiont.

Bár az iPhone-okat meg lehet találni a Find My Phone funkcióval, és távolról le is lehet tiltani, a tolvajoknak még sikerült az előtt megkaparintaniuk a készülékeket, mielőtt aktiválták volna ezeket a funkciókat. A pórul járt vevők állítólag időben megkapják a telefonjukat.

A teherautón egyébként 313 darab 64 GB-os telefon volt, ezek egyenként 999 dollárba kerülnek. Egy szemtanú le is fotózta a tolvajokat, mert gyanús lett neki, hogy egy UPS teherautóból dobozokat pakolnak be egy fehér Dodge furgonba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.