Account

Törölték Donald Trump Twitter-fiókját

Egy kirúgott alkalmazott "bosszúja" volt utolsó munkanapján.

2017.11.03 08:29ma.hu

Az amerikai elnök, Donald Trump @realdonaldtrump Twitter-fiókját deaktiválta a mikroblogging-szolgáltatás  egyik alkalmazottja, aki utolsó napját töltötte a vállalatnál. Bár a világháló megkönnyebbült, mindössze 11 percig, ugyanis ennyi idő kellett ahhoz, hogy visszaállítsák a fiókot.

A Twitter nyilatkozatban jelentette be, hogy egy kirúgott supportos kolléga műve volt a fióktörlés, aki így állt bosszút a cégen utolsó munkanapján. „Belső vizsgálatot indítottunk az ügyben, hogy megelőzzünk minden hasonló esetet.”

A Fehér Ház nem akadt ki az eseten, annak ellenére, hogy Trump előszeretettel használja a Twittert, mára 41,7 millió követője van.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.