Okosgépek

Lángra kapott egy iPhone 8-as

A Galaxy Note 7-es botrány után most a "másik oldal" is hasonló problémába ütközött.

2017.10.15 17:26ma.hu

Nem sokkal az Apple iPhone 8 piaci debütálása után sorra érkeztek a reklamációk: az egyik esetben töltés közben puffadt fel az akkumulátor ami így kinyomta az előlapi panelt a telefonból, mire egy vásárló azt állította, hogy már eleve ilyen állapotban találta a készüléket a gyári csomagolásában. Azóta további panaszok érkeztek, de mindezidáig nem történt az Apple életében olyan, mint ami a Note 7 esetében, azaz sosem gyulladt ki készülék.

Az Oriental Daily azonban arról számolt be, hogy egy kínai nő miután egyik este lefekvés előtt töltőre tette az iPhone 8-asát, reggelre füstöt és pattogó hangokat ontott magából a készülék. Sajnos a hölgy vízzel próbálta orvosolni a problémát, annak ellenére, hogy elektromos tüzet szigorúan tilos vízzel oltani, majd kihúzta a töltőt a konnektorból.

A nő értesítette a gyártót, aki eddig nem reagált sem a korábbi problémákra, sem a konkrét gyulladásos esetre, így várjuk a fejleményeket az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.