IT

iPhone 8 - nem a képernyőn lesz az ujjlenyomat olvasó

De nyugalom. Nem is a hátoldalra kerül.

2017.07.20 11:20ma.hu
hirdetés

A jubileumi, feltehetően “iPhone 8” néven debütáló készülék főleg dizájn terén hoz jelentős változásokat. Arról korábban is írtunk, hogy az Apple leváltaná a fizikai Home gombot, ezzel azonban a TouchID ujjlenyomat-olvasó eltűnne az előlapról. A legújabb felvételeken viszont egy nagyobb bekapcsológomb látszik. Feltehetőleg azon lesz az ujjlenyomat leolvasó...

A legfrissebb hírek szerint újabb bizonyíték mutatja, hogy az ujjlenyomat-olvasó a telefon oldalán található Power gombra kerül. A Forbes a Nodus dizájnercégtől szerzett be vázlatokat, és erre alapozva elkészítették a 3D-s rendereket. Ezeken pedig jól látható, hogy a bekapcsológomb jelentősen megnagyobbodott, és az a helyzet, hogy született már ehhez a funkcióhoz egy Apple-szabadalom is...Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.