Okos

Kalózvideón az új iPhone!

Az Apple szokása szerint titkolózik, de egy twitterezőnek köszönhetően már most megtudhatjuk, hogy fog kinézni a legújabb csúcstelefon.

2017.05.24 14:07ma.hu

Az évente esedékes új iPhone-ok bemutatását mindig folyamatos találgatások és kiszivárogtatások előzik meg. Ahogy közeledik a készülék leleplezésének időpontja, egyre több pletyka, információ, kép és videó lát napvilágot.

Nincs ez másként az idén sem, legutóbb egy Benjamin Geskin nevű twitterező töltött fel egy érdekes videót a mikroblog-szolgáltatóra, amelyen állítása szerint az Apple legújabb készüléke látható:



Geskin a bejegyzésében hangsúlyozta: egy működésképtelen, úm. "dummy-modellről" van szó, amelyből még hiányzik a hardver. Az viszont a korábban kiszivárgott információk alapján szinte biztosra vehető, hogy az iPhone 8 tényleg így fog majd kinézni: a telefon mindkét oldala üveg, az előlapról eltűntették a home gombot, a hátlapi kamerák pedig egymás alá kerültek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.