Fejlődés

Egy győri cég is felkerült a Financial Times európai vállalati listájára

Magyarországról egyedüliként!

2017.04.27 17:58MTI

Az Attrecto Zrt. is felkerült a Financial Times listájára, a brit gazdasági lap a leggyorsabban fejlődő ezer európai vállalat rangsorában a 142. helyet adta a győri cégnek, amely Magyarországról egyedüliként került az összeállításba.

A vállalat csütörtöki tájékoztatása szerint árbevételük 2012 és 2015 között közel 800 százalékkal növekedett, ezzel a negyedik leggyorsabb növekedést érték el a közép-európai régióban. A 2010-ben alakult társaság kezdetben mobil, majd webes technológiákkal foglalkozott, nemrég a legújabb virtuális trendek népszerűsítésére nyitottak bemutatótermet, ezen kívül korszerű digitális termékeket, többek között chatbotot (beszélő program) fejlesztenek - olvasható a közleményben.

Az Attrecto Zrt. 60 embert foglalkoztat, belföldi és export értékesítéseinek árbevétele 2014-ben 214,5 millió, 2015-ben 592 millió forint volt, adózott eredménye 2014-ben 26 millió, 2015-ben 260 millió forint volt a nyilvános cégadatok szerint.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.