Távközlés

"Szupertelefonok" kifejlesztése a Huawei célja

A Huawei a mesterséges intelligencia és az ember-gép közötti interakció forradalmi fejlődésére összpontosítva a felhasználói élményt új szintre emelő "szupertelefonok" kifejlesztését tűzte ki célul.

2017.04.14 01:30MTI

A társaság a Sencsenben rendezett 14. Huawei Global Analyst Summit fórumon mutatta be a digitális okoskorszakra vonatkozó készülékstratégiáját - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön a Huawei Technologies Hungary.

A Huawei prognózisa szerint 2025-re már a felhasználók kilencven százaléka élvezheti majd a szupertelefonok személyre szabott intelligens szolgáltatásait.

A Huawei már jelentős eredményeket ért el az észlelés-intelligenciával, kognitív-intelligenciával és számítási-intelligenciával rendelkező hardver eszközök, valamint nagy teljesítményű mesterséges intelligenciával bíró szoftverek kifejlesztésében, illetve a szoftver-hardver és a készülék-felhő kapcsolatot biztosító technológiai megoldások terén.

A felhasználói élmény fokozását és az eljövendő szupertelefonok intelligens funkcióit szem előtt tartva a Huawei a sencseni technológiai fórumon bemutatta felhő-szolgáltatási ökoszisztémáját is - olvasható a Huawei közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.