Okostelefon

Fontos dolgok derülnek ki a gyerekes iPhone 8 rajzokról, amelyet egy kínai összeszerelő munkás készített

Néhány skiccen vázolta fel az új készülék főbb elemeit.

2017.04.08 13:27ma.hu

Szinte nincs olyan nap, hogy ne reppenne fel valamilyen pletyka, vagy kerülne napvilágra valamilyen látványterv az Apple érkezőben lévő 2017-es csúcsmobiljával kapcsolatban.

Most is szivárogtak ki információk, de korántsem renderelt fotókon érkeztek a hírek, hanem pár olyan rajzot készített egy gyári munkás, ami sok mindent elárul a jubileumi készülék prototípusáról. Legkésőbb szeptemberben fog kiderülni, hogy jól rajzolt-e.

Az előlapi kamerák számából megállapítható, hogy tényleg 3D-s arcfelismeréssel fog működni a beléptetőrendszer. Azt nem lehet tudni, hogy ez teljesen kiváltja-e az ujjlenyomat-alapú azonosítást, de az biztos, hogy a hátoldalon nincs ujjlenyomatolvasó, mert két kamera van. Így azt még nem lehet tudni, hogy lesz-e képernyő alatti ujjlenyomatolvasó, de valószínűleg nem.


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.