Hacked

Meghekkelték Nyíregyháza honlapját

Az oldalon egy zászlóval eltakart emberi fejet ábrázoló fotót lehetett látni Free Palestine és Hacked by Desert warriors feliratokkal.

2017.03.31 14:51MTI

Hekkertámadás érte Nyíregyháza város hivatalos honlapját, a www.nyiregyhaza.hu oldalt péntek kora délután. A weboldal egy ideig nem volt elérhető, péntek délutántól azonban újra működik.

A weboldalt visszakapcsolták, ott ismét az önkormányzat hírei olvashatóak.

A www.nyiregyhaza.hu internetes portálra ismeretlenek többek közt egy zászlóval eltakart emberi fejet ábrázoló fotót töltöttek fel Free Palestine (Szabad Palesztinát) és a Hacked by Desert warriors (Meghekkelték a sivatagi harcosok) feliratokkal.

Forrás: szabolcsihir.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.