Technológia

Hatalmas siker a szegény ember táblagépe

A Superscreen fejlesztői rengeteg pénzt szedtek össze a Kickstarteren.

2017.03.23 11:14ma.hu
Fotó: Kickstarter

Nem mindennapi ötlettel rukkolt elő egy fineszes IT-fejlesztőcég: Superscreen nevű kütyüjük segítségével bárki egy szempillantás alatt tabletet varázsolhat az okostelefonjából.
< /br>A mai okostelefonok kapacitásban már egyáltalán nincsenek elmaradva a táblagépektúl, az egyetlen igazi különbség az, hogy nagyobb a kijelzőjük. Ezt ismerték fel a Superscreen fejlesztői is, akik egy kiegészítő érintőképernyőt terveztek az okostelefonokhoz.
< /br>A cég azt ígéri, hogy így egy százdolláros kiegészítő megvásárlásával bárki olyan tabletet kaphat a kezébe, amely tudásban és teljesítményben felveszi a versenyt a hatszáz dolláros iPadekkel. Egy ilyen ígérettel nem lehethibázni, nme csoda, hogy az eredetileg megcélzott helyett 50 000 helyett már több mint 500 000 dollár jött össze a projekt megvalósítására a Visit Kickstarteren.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.