IT

El sem hiszi, meddig bírja az új Nokia 3310

A barcelonai Mobile World Congressen bemutatott megújult készülékbe bizony a Snake is bekerült!

2017.02.26 20:01ma.hu
JAMES TITCOMB

Tizenhét év után született újra a legendás Nokia 3310-es telefon. Az új verzión visszaköszön az ezredfordulón napvilágot látott ősének dizájnja. Természetesen, a kígyós játék is felkerült a mobilra, de teljesen megújították azt is. A katalán fővárosban megrendezett Mobile World Congress kiállításon részletesen bemutatták az új telefont, ami színes kijelzőt is kapott a régi monokróm helyett.

Screenshot

Míg a régi Nokia 3310-es 133 grammos volt, addig az újdonsült verzió mindössze 79,6 grammot nyom, sőt, kamerát is kapott (2MP)! Míg elődje ha két hétig bírta, addig a felfrissített változata egy hónapig is bírja standby üzemmódban. A második negyedévben debütál, ára 49 euró lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.