Az akkumulátorral lehetett a gond

Füstölni kezdett és elolvadt egy iPhone 7 Plus - videó

Az Apple vizsgálja az ügyet.

2017.02.24 16:42ma.hu

A tulajdonos, Brianna Olivas már az eset előtti napokban felfigyelt arra, hogy telefonja nem működik megfelelően. Bekapcsolni sem tudta, így elvitte a szervízbe, ahol életet leheltek a készülékbe. Brianna hazavitte, és másnap megtörtént a baj. Barátja vette észre, hogy a füstöl a készülék, ezért gyorsan kivitték a fürdőszobába.

Az Apple már vizsgálja az esetet, hogy kiderítse, mi okozta a hibát. Valószínűleg ismét a telefonok egyik legérzékenyebb komponense, a lítiumion-akkumulátor okolható.

Máskor is előfordult már, hogy füstölt egy iPhone, de a probléma nem széleskörű. Az azonban érthető, hogy a robbanós Samsungok után nagyobb figyelmet kap egy ilyen, egyszeri eset is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.