Támadás

Kibertámadás érte a Sundance Filmfesztivál számítógépes rendszerét

Kibertámadás érte szombaton a Sundance Filmfesztivál számítógépes rendszerét, de az online jegyvásárlást megbénító hibát rövid idő alatt sikerült elhárítani.

2017.01.22 17:21MTI

A fesztivál szervezői Twitteren számoltak be a kibertámadásról, amely hálózati kimaradásokat okozott és az online jegyeladási rendszert is megbénította. "A támadásról egyelőre nincs további információ, de csapatunk keményen dolgozik a rendszer visszaállításán" - idézte bejegyzésüket a The Hollywood Reporter.

A csütörtökön kezdődött fesztiválon a rendszerhiba ellenére minden előadást megtartottak.

"A műsornak folytatódnia kell, művészeink hangja hallható lesz" - üzenték az érdeklődőknek.

A Sundance filmfesztiválon az utahi Park Cityben és környékén január 29-ig láthatja a közönség a legfrissebb amerikai és nemzetközi független filmek válogatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.