Bumm

A Samsungra rájár a rúd: nem csak a Note 7 robban?

A cserekészülékként kapott Galaxy S7-ekkel is gond lehet.

2016.10.24 13:58ma.hu

Több online fórum is közzétette a PhoneArena saját információja alapján, hogy ezúttal egy Samsung Galaxy S7 Edge robbant fel.

Ami azért is kínos, mert ez a robbanós Note 7-es cserekészüléke.

A PhoneArena egy névtelen bolti dolgozótól kapta a súgást: nála olyan ügyfél jelent meg, aki két hete kapott a gyulladós Note 7 helyett Samsung Galaxy S7 Edge-t. A meg nem nevezett üzlet munkatársa azt állította a lapnak, hogy az ügyfél egész éjszakára a gyári(!) töltőn hagyta a készüléket, így esett meg a baj, robbant fel az Edge.

Sajnos nem ez az első S7-es robbanás.

A múlt hónapban egy ohiói építőmunkás indított pert a Samsung ellen, mert az S7-ese munka közben a nadrágjában gyulladt ki. Az áldozat állítólag másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett. Szintén szeptemberben történt, hogy S7 Edge az éjszaka közepén, töltés közben durrant el. A Fülöp-szigeteken egy nő azt állította, hogy az S7-ese akkor gyulladt ki, amikor a tizenéves lánya éppen azzal játszadozott. Kérdés, hogy mi válaszol majd az egyelőre az esetet nem kommentáló Samsung.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.