Samsung

A Galaxy Note 7 készülékek csaknem 60 százalékát kicserélték Európában

A túlhevülésre hajlamos Galaxy Note 7 okostelefonok 57 százalékát már kicserélték Európában; a gyártó arra biztatja a többi felhasználót is, hogy cseréljék ki telefonjukat.

2016.09.27 20:54MTI

A Samsung Europe közlemény szerint a telefon tulajdonosainak 90 százaléka új Galaxy Note 7 készülékre, míg 3 százalékuk másik Samsung Galaxy készülékre cserélte telefonját.

A csereprogram várhatóan október elején befejeződhet és a gyártó október 28-tól Európa-szerte újraindíthatja a Galaxy Note 7 forgalmazását - tették hozzá.

A Samsung szeptember 2-án állította le az újonnan bemutatott Galaxy Note 7 okostelefon forgalmazását azt követően, hogy a készülék akkumulátora töltéskor túlhevülésre hajlamosnak bizonyult. Világszerte néhány tucat esetben a készülék ki is gyulladt. Médiajelentések szerint a visszahívási akció globálisan 2,5 millió készüléket érint.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.