Október 4.

Jön a Google válasza az iPhone 7-re

Valami jön, ugyanis a Google nagy válaszra készül, a bejelentés október 4-én lesz.

2016.09.20 10:27ma.hu

Mint arról már korábban a ma.hu is beszámolt, és miután már lecsengett az új iPhone 7 és az iPhone 7 Plus bejelentésével kapcsolatos őrület, kiderült, hogy nem nagyon tett áttörő bejelentést az Apple. Egy új iPhone ugyanis nem sokban tud többet egy 2014-ben megjelent Google Nexus 6-hoz képest.

Viszont az Apple konkurenciái az új készülékek esetében már olyan innovációk alkalmazására törekszik, mint a vezeték nélküli töltés, virtuálisvalóság-támogatás, hajlított kijelzők, több-felhasználós támogatás, választható alapalkalmazások, és nem utolsó sorban a böngészőből való telepítés.

Mindazonáltal, október 4-én jön a Google nagy válaszra készül.

Információink szerint saját készüléke lesz a vállalatnak. Persze ebben nincsen semmi újdonság, hiszen eddig is voltak Nexus-készülékek. Mindazonáltal, úgy tűnik, a Google-nek végre elege lett abból, hogy a gyártók lassan adják ki a frissítéseiket, míg az iPhone készülékeken azonnal elérhető mindig a legújabb operációs rendszer. Igen ám, csak az alap Android eddig - valljuk be őszintén - elég szegényes volt. Remélhetőleg most valami komolyabb szoftveres bejelentés lesz október 4-én!

Már eddig is rengeteg információ kiszivárgott új készülékről, többek között, hogy nem is egy, hanem két különböző méretű okostelefonról van szó, az egyik a T50, a másik a T55 kódnevet kapta, ha minden igaz, ez a méretét jelöli colban. Nexus helyett a két új telefon a Pixel és a Pixel XL nevet viseli majd, és a HTC valamint a Huawei fogja gyártani. A Pixel XL szuperéles, 2K-felbontású kijelzőt kap, és vagy ez, vagy a másik mindenképpen fémből és üvegből készül. Egy erősebb processzor is megjelenhet az eszközökben, de marad a jack-dugó. Természetesen, a legújabb, Android 7.0 Nougat operációs rendszert futtatják, és a pletykák szerint október 20-tól lesznek megvásárolhatóak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.