Őrület...

Eljött az nap is, amikor feltalálták a palacsintanyomtatót

Első hallásra bizarrnak tűnhet, de mégsem az. Mire is jó ez a hagyományos palacsintasütő helyett?

2016.08.21 11:15ma.hu

Nem is fogja olyan elvetemült ötletnek tartani, ha megnézi a videót. Mostantól kezdve, ha egy ilyen szerkezetet beszerez, semmi nem állhatja útját a palacsintafantáziának.


Az innováció lényege a következő: nem kell ördögi kézügyesség - legfeljebb tömött buksza - ahhoz, hogy bármit megformázhassunk és palacsintává kisüthessünk. A borsos árú szerkezet megvásárlása után elég csak bekeverni a tésztát, és indulhat a sütés!

Az elv a 3D-s nyomtatóhoz hasonlóan működik. Bármilyen figurát kinyomtathatunk, ehhez mindössze egy SD-kártyára feltöltött fotó szükséges.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.