Örülhetnek az androidosok

Döbbenetesen jó változás a Facebook Messengerben

Nyugodtan böngészhetünk a telefonunkon, miközben videózva beszélgetünk ismerősünkkel.

2016.04.25 14:39ma.hu

Bár a Messengerrel már eddig is egyszerűen indíthatunk és fogadhatunk videós hívásokat, a funkciót csak teljes képernyős módban használhattuk, így a videohívás közben nem tudunk például keresni a telefonon, vagy ellenőrizni valamit az emailen.

A fejlesztők felismerve ezt a felhasználói igényt, változtattak ezen: az androidos frissítésnek köszönhetően a videoablakot – a sima chatelésekhez hasonlóan – egy nagyobb chat-fejbe zsugoríthatjuk össze. Az iOS-es felhasználók az appban kell, hogy maradjanak a működéséhez, míg az androidosok szinte bármire használhatják készüléküket videohívás közben.

További újdonság, hogy a Facebook Messenger támogatja majd a Dropbox használatát is. Mindez annyit tesz, a csevegésbe közvetlenül a Dropbox-fiókból húzhatunk majd be csatolmányokat. A képek és videók azonnal megjelennek majd a chatben, a többi fájl esetében pedig egy linket kap a csevegőpartner, ahonnan letöltheti a tartalmat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.