Ajándék

Ma mindenkinek 2GB ingyen tárhelyet ad a Google

A Biztonságosabb Internet Napja (Safer Internet Day) alkalmából a Google megajándékozza az internetezőket.

2016.02.09 12:11ma.hu
screenshot

Nem csak plusz 2GB ingyen tárhelyet adnak a Drive-hoz, amin a Gmail és a Fotók szolgáltatásokat tároljuk, hanem ingyenes ellenőrzést is kapnak a néhány kattintásra hajlandó felhasználók - írja a hirado.hu.

Az ellenőrzés és az ajándék ezen a címen érhető el.

Először is be kell jelentkezni rendes Gmail felhasználónevünkkel és jelszavunkkal, majd néhány biztonsági kérdést intéz hozzánk a Google.

Megkérdezi a helyreállítási adatainkat (jól jöhet, ha nem férnénk hozzá a fiókunkhoz valami miatt), átnézhetjük a csatlakoztatott eszközeinket, valamint, hogy milyen alkalmazások érhetik el bizalmas adatinkat (néhány meglepetésre is számíthatunk, jó lesz ezt-azt törölni közülük).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.