Offline

Az egész országban az Invitelért imádkoznak az ügyfelek - meghalt az internetszolgáltatás

Műszaki meghibásodást észlelt az Invitel internet-szolgáltatásában. Órákon át se kép, se hang az ügyfeleknél.

2016.01.18 17:26ma.hu

Kora délután állt meg az élet az Invitel internetszolgáltatásában. A Facebook-posztban jelzett meghibásodásra az ügyfelek kezdetben pozitívan reagáltak, ám ahogy teltek az órák, az ország számos körzetéből jelezték, hogy jó ideje el vannak vágva a világhálótól, információt nem kapnak, vagy másik szolgáltatóhoz irányítják őket. "Velem az ügyfélszolgálat az Enternetet hívatta fel, akkor sem értettem, miért, a telefon után már az Enternetnél sem értették" - állt értetlenül a dolgok előtt az egyik ügyfél.

Invitel Facebook-oldal

"Ha már nincs internet megyek és hasznosan töltöm az időmet, szóval zene be és takarítás pakolás stb. Inkább mint, hogy percenként nézzem, hogy na mikor lesz net és addig szívjam a fogam" - írta az egyik ügyfél.

Békés Megyéből, Csanádapáca és környéke, Nógrád megye, Pásztó és környéke, továbbá Sárvár, a 25-ös, 27-es, 28-as, 68-as, 76-os, 89-es, és a 95-ös körzetből is többen jelezték, hogy felvilágosítást várnak legalább a Facebookon, hogy miért nincs órák óta internetszolgáltatás.

Nem csoda, hiszen egy idő után már az invitel.hu sem volt elérhető, a telefonos ügyfélszolgálat sem kapcsolt, a technikai szám pedig egyszerűen elérhetetlen volt.

"Sérelmezem az invitel részéről a tájékoztatás hiányát. Attól még, hogy pár településen felújítási munkákat végeznek az ország egész területén megtudják keseríteni a net használók életét" - érkeztek az egyre panaszosabb kommentek.

Az Invitel szakemberei végül megtalálták a problémát, egy Budapesten található központi berendezés műszaki meghibásodása okozta a szolgáltatás leállását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.