Közös többszörös

SAP HANA-ra szabott megoldás a Huawei és a SUSE együttműködésével

Az SAP HANA technológián alapuló Huawei szerver és a SUSE Linux Enterprise Server rendszer felgyorsítja a döntéshozatali folyamatokat és az adatok elemzését.

2015.12.11 01:30ma.hu

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy a SUSE és a Huawei együttműködésének köszönhetően a SUSE Linux Enterprise Server lesz a Huawei új, SAP HANA technológián alapuló megoldásának operációs környezete. A SUSE Linux Enterprise Server és a Huawei SAP HANA-eszköze együtt képesek felgyorsítani a valós idejű adatelemzést és -feldolgozást, így segítve a vállalatokat a jól megalapozott döntések meghozatalában, valamint a változó igényekhez való gyors alkalmazkodásban.

A SUSE mindig is nagy hangsúlyt helyezett arra, hogy szoros együttműködést folytasson a világ vezető hardver- és szoftvergyártóival annak érdekében, hogy az ügyfelek a lehető leghatékonyabban üzemeltethessék informatikai rendszereiket. A SUSE korábban is valósított már meg sikeres projektet a Huawei vállalattal közösen, és az SAP-val is hosszú évek óta szoros partneri viszonyt ápol, amelynek köszönhetően a SUSE Linux Enterprise Server számít a vezető Linux platformnak az SAP-ügyfelek körében. Az új, közösen kialakított megoldás segítségével a vállalatok még rövidebb idő alatt reagálhatnak a gyorsan változó piaci körülményekre” – foglalta össze Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője.

Az új termék a Huawei új generációs, kulcsfontosságú megoldásokhoz fejlesztett szervere, amelyet olyan alapvető informatikai szolgáltatások futtatásához terveztek, mint például az üzleti adatbázisok és üzleti adatok feldolgozása, illetve a döntéshozatali folyamatok támogatása. A megoldás a rendkívül megbízható RAS 2.0 hardveren alapul, és magában foglalja többek között a kPar merevlemez-particionálási technológiát. Emellett lehetővé teszi a processzor- és memóriamodulok csatlakoztatását akár működés közben is, és képes rövid idő alatt értesítést küldeni az esetleges hibákról.

A magas rendelkezésre állás és az állásidő minimalizálása érdekében a Huawei a SUSE-val együtt többrétegű, magas rendelkezésre állású forgatókönyveket, valamint az SAP HANA-alkalmazások rendszerbiztonságát növelő megoldásokat dolgozott ki. Emellett optimalizálták a SUSE Linux Enterprise kernel lapgyorsítótár-modulját és a kapcsolódó kernelparamétereket, ezáltal jelentősen javult a Huawei készülékeken futó SAP HANA teljesítménye.
 
A Huawei rendkívül fontosnak tartja, hogy tovább folytassa az együttműködést és a közös munkát a SUSE-val. A két vállalat versenyképes, konvergált megoldásokat biztosít, amelyek segítségével az ügyfelek hatékonyabban működtethetik rendszereiket és az erőforrásokat konszolidálva egyszerűsíthetik informatikai környezeteiket, amelynek következtében gyorsabban kiszolgálhatják a folyamatosan változó igényeket” – mondta Qiu Long, a Huawei informatikai termékvonalának kiszolgálókért felelős vezérigazgatója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.