Razzia

Terrorfenyegetettség? A belgák megdöbbentő válasza

Mire is jó az internet a fokozódó terrorizmus idején?

2015.11.23 08:42ma.hu
Screenshot

Rendőrségi művelet kezdődött vasárnap este Brüsszel központjában, nem messze a város főterétől. A brüsszeli rendőrség arra kérte a sajtót, hogy ne közöljék a folyamatban lévő akciók helyszíneit, és a lakosságot is, hogy ne árasszák el a közösségi oldalakat a rendőrség mozgásával, tevékenységével, vagy az útlezárásokkal kapcsolatban, mert ezzel a terroristákat informálják elsőkézből.

A hatalmas feszültségben hogyan is reagálhattak volna a brüsszeliek, mint macskákkal?

Ahelyett, hogy találgatásokba bocsátkoztak volna a rendőrségi razziával kapcsolatban, a #BrusselsLockdown hashtaggal macskás képeket posztoltak töméntelen mennyiségben. Így kell a terroristákat megtéveszteni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.