Csütörtöktől

Ingyen használhatják a tanárok az Office 365 programcsomagot

Minden tanár évi 26 ezer forint értékű szoftvercsomagot használhat díjmentesen.

2015.11.19 16:28MTI

Csütörtöktől több mint 150 ezer tanár és oktató ingyen használhatja a Microsoft felhőalapú Office 365 programcsomagját öt személyi számítógépen, illetve további öt különböző mobileszközön, legyen az táblagép vagy okostelefon - jelentette be a köznevelésért felelős államtitkár sajtótájékoztatón, Budapesten.

Czunyiné Bertalan Judit elmondta, ez egy négymilliárd forint értékű ajándék, lehetőség a tanároknak. Kitért arra: ahhoz, hogy valaki jó tanár legyen, a feltételeket is közelíteni kell ahhoz, hogy a munkáját jó tanítási környezetben valósíthassa meg, ezt célozza a mostani fejlesztés is.

Minden tanár évi 26 ezer forint értékű szoftvercsomagot használhat díjmentesen, a Word, Excel, Powerpoint és más alkalmazások offline vagy online módon is elérhetővé válnak a számukra. A tanároknak az Educatio Nonprofit Kft. webes felületén, a www.o365.educatio.hu oldalon kell regisztrálniuk a letöltéshez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.