Merényletek Párizsban

Millióktól kérdezte meg a Facebook Párizsban, jól van-e

A népszerű közösségi oldal egy évvel ezelőtt tette elérhetővé a kommunikációt segítő biztonsági ellenőrzés funkcióját katasztrófák idejére.

2015.11.15 19:05ma.hu

Köszönhetően a Facebook tavaly - a nepáli és chilei földrengéseket követően - bevezetett biztonsági funkciójának, rengeteg ember tudhatta meg Párizsban élő vagy tartózkodó ismerőséről, rokonáról, barátjáról, hogy épségben van. Kiaknázva a közösségi oldalnépszerűségét, több millióan éltek a biztonsági beállítás adta lehetőséggel, információt adva magukról, miután a Facebook mindenkit megkérdezett arról, hogy biztonságban van-e, aki a francia főváros adta meg lakóhelyéül, vagy Párizsból jelentkezett be.





Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.