Szaunázó pár, Nokia telefon...

Saját emodzsikkal rukkoltak elő a finnek

"Nemzeti emodzsikkal" készített Finnország: az érzelmek kifejezésére szolgáló hangulatjelek között szaunázó pár, klasszikus, nyomkodós Nokia-telefon és heavy metalos fejrázás is szerepel.

2015.11.06 16:52MTI

Petra Theman, a finn külügyminisztérium munkatársa szerint az emodzsikat az országra és lakóira jellemző szokások, hagyományok inspirálták és az országimázs külföldi népszerűsítését szolgálják.

Mint hozzátette, a hangulatjelek jól illenek a tősgyökeres finnekhez, akik "csak akkor beszélnek, ha szükséges".

A harminc emodzsit ingyenesen lehet letölteni december 1-jétől a minisztérium által üzemeltetett honlapról, amelyre - egyfajta adventi naptárként - naponta új karaktert fognak feltölteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.