November 2-ától

Internet- és telefonszolgáltatást indít a UPC Direct

Vezetékes internet- és telefonszolgáltatást is indít országszerte a UPC Direct műholdas televíziószolgáltató társaság november 2-ától.

2015.10.28 12:22MTI

Az új szolgáltatásokat társszolgáltatók bevonásával, dedikált hálózaton keresztül biztosítja a UPC Direct és csomagban kínálja az előfizetőknek.

A műholdas televízió mellett korlátlan adatforgalmú szélessávú internetet, otthoni Wi-Fi elérést, valamint vezetékes telefonszolgáltatást is tartalmazó csomag egy éves hűségnyilatkozattal vehető igénybe.

A luxemburgi székhelyű UPC DTH a Liberty Global csoport tagja. A vállalat Magyarországon UPC Direct márkanév alatt biztosít műholdas televíziós szolgáltatást, Szlovákiában és Csehországban FreeSat, Romániában pedig FocuSat márkanév alatt van jelen. A négy országban összesen 800 ezer, Magyarországon pedig 285 ezer ügyfele van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.