Varázslatos profilképek

Változtat a Facebook a profilképeken is!

Véget érhet a duckface-korszak, a jövőben az egész csók látható lesz a képeken.

2015.10.01 06:36ma.hu

Új őrület van a láthatáron: a Facebook több újítást is bejelentett, amik közül az egyik, a mozgó profilkép biztosan sokak fantáziáját megmozgatta. A GIF-szerű megoldásnak köszönhetően a közösségi oldal felhasználóinak képe olyanná válik, mint a Harry Potter világából jól ismert fényképek, amiken a szereplők önálló életet élnek.

Azok is örülhetnek, akik csak rövid időre szeretik megváltoztatni képüket - mondjuk szivárványosra vagy kishableányosra – hiszen lehetőségük lesz a jövőben meghatározni, az új kép meddig legyen látható és mikor álljon vissza a korábbi profilfotó.

Az újítások jelenleg tesztfázisban vannak, de hamarosan mindenki számára elérhetőek lesznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.