Pénteken ismertetik az eredményeket

InternetKon: éjfélig lehet válaszolni a kérdéssorra

Éjfélig lehet választ adni az internetről és a digitális fejlesztésekről szóló nemzeti konzultáció (InternetKon) kérdéssorára; az eredményeket pénteken ismertetik.

2015.09.30 16:09MTI

Az InternetKon titkársága emlékeztetett: a nemzeti konzultáció második szakaszában május 18-tól nyilváníthat véleményt minden 14. életévét betöltött magyar polgár az InternetKon20 kérdéssorának megválaszolásával. Az erre rendelkezésre álló eredeti, július végi határidőt a kormány - a konzultáció előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos javaslatára - két hónappal meghosszabbította, így a polgárok szeptember 30-án éjfélig élhetnek az akaratnyilvánítás lehetőségével.

Az InternetKon jelentősége nem kevesebb, mint hogy valódi párbeszédet indított a szektor képviselői, a polgárok és a kormányzat között, aminek eredményeként, széles körű szakmai egyeztetés után, november 15-re kerülnek a kormány elé azok a döntési javaslatok, amelyek elfogadásával megvalósulhatnak az InternetKon során a polgárokkal közösen kialakított elképzelések - jelezték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.