Tablet

Masszív és strapabíró táblagép a harctérre

Méltó párja lehet az új Latitude táblagép a nemrég bemutatott Cat phones totálbrutál mobiltelefonnak.

2015.08.17 12:25ma.hu
screenshot

Mint ahogy hírt adott róla a hirado.hu, a Cat phonest kifejezetten az építőiparban dolgozókra kacsintva tervezték. A Dell tabletje úgy általában a mostoha körülmények közötti munkákhoz készült. A Latitude 12 Rugged más gépeket régen tönkre tevő viszonyok között is helyt áll.

IP-65-ös, víz-, homok- és porálló, 120 cm-es esést és extrém hőmérsékleteket is kiálló modellről van szó.
Az éles képet adó, 11,6 hüvelykes gép szabad téren is olvasható, akár kesztyűvel kezelhető, multi-touch HD felbontású kijelzővel rendelkezik. Hogy extrém hőmérsékleten is működhessen, negyedik generációs QuadCool hőfelügyeleti rendszer és 5. generációs Intel Core M processzorok segítik. Akkumulátorának élettartama akár 12 óra lehet, amit kétcellás, menet közben cserélhető akkumulátorok biztosítanak.

Tartalmazhat 512 GB-nyi SSD-tárhelyet, és bárhonnan tud kapcsolódni a 802.11ac Wi-Fi-vel, opcionális mobil széles sávval és dedikált GPS-sel.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.