A mindennapi élet forradalmasítása

A Huawei szerint 2020-ra várható a szupertelefon megjelenése

A mobiltávközlési iparág cégei várhatóan 2020-ra jelennek meg a mindennapi életet forradalmasító szupertelefonjaikkal a piacon, a Huawei kínai távközlésiberendezés-gyártó vállalat szintén dolgozik már szuperkészüléke kifejlesztésén.

2015.08.05 16:57MTI

Vang Jen-min, a Huawei regionális fogyasztói üzletágának elnöke budapesti sajtótájékoztatóján rámutatott: a mindent mindennel összekapcsoló jövőbeni kommunikációs szolgáltatások, az "Internet of Things", a dolgok internete technológiai feltételeinek megteremtése érdekében a mobiltávközlési ipar a szupergyors, teherbíró ötödik generációs (5G) távközlési hálózatok fejlesztésére összpontosít.

Vang Jen-min közölte, hogy az ötödik generációs (5G) mobil távközlési hálózati technológia fejlesztésében elért eredményekről és a szupertelefon nyújtotta lehetőségekről a Huawei az ENSZ égisze alatt működő ITU Telecom 2015 világkongresszuson ad majd tájékoztatást, ennek a rendezvénynek Budapest ad otthont az idén októberben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.