Interaktív online tehetségkutató

Újra indul a Ki Mit Tube

Az idén második alkalommal megrendezendő Ki Mit Tube-ra, egyéni vagy csapatban indulóként, videóra felvett produkcióval lehet nevezni, amit egy tíztagú zsűri véleményez, de a nézőközönség dönti el, melyik nevező jut a következő fordulóba.

2015.07.25 08:24MTI

Interaktív online tehetségkutató videóverseny indul augusztusban - tájékoztatta a főtámogató, a Vodafone telekommunikációs cég az MTI-t.

Az idén második alkalommal megrendezendő Ki Mit Tube-ra, egyéni vagy csapatban indulóként, videóra felvett produkcióval lehet nevezni, amit egy tíztagú zsűri véleményez, de a nézőközönség dönti el, melyik nevező jut a következő fordulóba. A többfordulós verseny győztesét szeptember 20-án hirdetik ki.

A közlemény szerint a 2014-ben megrendezett Ki Mit Tube-ra csaknem ötszázan neveztek, a produkciókra 80 ezer szavazat érkezett, és a verseny több mint 9 millió videó-megtekintéssel zárult.

A nyertest nemcsak tárgyakkal díjazzák, egymillió forint értékű médiatámogatást kap, valamint elutazhat a Google New York-i stúdiójába, ahol elkészítheti új YouTube csatornája reklámanyagait. A győztest és a döntőbe jutott 8 versenyzőt a főtámogató is díjazza.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.