Légimobil

A Ryanairnél néhány héten belül telefonálhatunk

Az utasok és a Ryanair között valódi kettős érzelmek tapasztalhatók. Szeretjük a céget, mert olcsók. És utáljuk is őket, mert a személyzet nem a legudvariasabb, s folyamatosan csillagászati áron próbálnak ránksózni valamit.

2008.10.07 11:43Z., ma.hu

Már a helyünk elfoglalása utáni első percben az jut eszünkbe, hogy fogjuk a zenelejátszónkat, a fülest mélyen hallójáratunkba nyomjuk, hogy így szüntessük meg a hangszórókból áradó reklámmaszlagot. Például, hogy vásároljunk szendvicset - 1250 forintért.

Mostmár azonban a saját zenénk és a bömbölő gyerekek zaján kívül végre mást is hallhatunk a Ryanair bizonyos járatain - például szeretteink hangját, telefonon. Az ír vállalat ugyanis néhány héten belül lehetővé teszi a mobiltelefon-használatot. A szolgáltatást az O2 és 3 telefontársaságok biztosítják, és bizony a légitelefonálás nem lesz olcsó: percenként két fontot kell majd fizetnünk.

A forrás szerint egyszerre csak hat utas használhatja a szolgáltatást, ami nem is baj, mert így talán nem lesz akkora "zaj" a gépen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.