Széllessáv

Hét országnak van több mobilinternet előfizetése mint lakosa

Hét OECD tagországban haladja meg a lakosság számát a mobil szélessávú internet előfizetések száma.

2015.06.23 10:03MTI

Finnországban 132 mobil szélessávú internet előfizetés jut minden száz lakosra. Sorban utána Japán következik 116 előfizetéssel, majd Ausztrália 115, Svédország 113, Dánia 112, Dél-Korea 105 és az Egyesült Államok 101 előfizetéssel - írja a World Economic Forum hírportálja.

Magyarországon 33 mobil szélessávú internet előfizetés jut száz lakosra, kevesebb, mint Törökországban, Portugáliában és Görögországban, ahol egyaránt 38 az arány. Lengyelországban 58, Szlovákiában 61, a Cseh Köztársaságban 72 előfizetés jut száz lakosra, szemben a 78-as OECD-átlaggal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.