Magyarul is szövegel

Leomlanak a nyelvi akadályok: valós időben fordít a Skype

Már bárkinek elérhető az eddig csak regisztrált felhasználóknak, szűk körre korlátozott telefonáló-csevegő program fordítóalkalmazása.

2015.05.18 15:23ma.hu
skype

Már nem kell regisztrálni a Skype Translator letöltéséhez, immáron szabadon és ingyenesen letölthető a Windows áruházból - írja a közmédia a Skype Blogra hivatkozva.

Nem véletlen, hogy a Microsoft tulajdonú Skype magyar oldalán még mindig csak az előzetes kiadás érhető el, hiszen a jelen idejű beszédfordításra a program angolul, spanyolul, olaszul és kínaiul (mandarin) képes. Szöveges azonnali üzenetet már több mint 40 nyelven – köztük magyarul is – fordít 300 milliónál több felhasználójának a Skype.

A Google idén állt elő a Fordítójával, amely 90 nyelvet képes közel jelen időben a kért nyelvre átültetni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.