Mi mindenre jó egy térkép!

Ezek a guglis fiúk...! Játsszon Pacmant a saját lakóhelyén!

Próbált már egy igazi térképen Pacmant játszani? Igen, az a jól ismert, örökzöld számítógépes játék, amin egy komplett generáció nőtt fel, és amit most a Google átültetett a világtérképére.

2015.04.02 21:12ma.hu
Fotó: Google Maps

Ön mire használja a térképet?

Tájékozódásra? Uncsi.

Szabásmintának? Alakul, de az még mindig túl analóg.

Pacmanezik vele? Na ez az igazi!

Ha esetleg még nem találkozott volna a Google új mókájával, akkor eláruljuk, hol találja. Írja be a böngészőjébe a Maps jól ismert címét, keressen rá egy tetszőleges helyre (a példában szereplő linken történetesen a fővárosi Deák tér és környéke látható), aztán a bal alsó sarokban keresse meg a Pac-Man ikonját és kattintson rá. Néhány pillanat múlva átvált a képernyő és máris indulhat a játék, akár a saját utcájában is kapkodhatja felfelé a kis pöttyöket, és aztán megpróbálhatja kitalálni, hogy a cseresznye a József Attila utcában vagy a Károly körúton fog-e legközelebb felbukkanni.

Vigyázat: függőséget okoz!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.