Világbirodalom

Zuckerberg ingyen internetet csinál!

A Facebook alapító atyja év végéig 100 országban tenné elérhetővé az ingyenes világháló-hozzáférést.

2015.03.11 08:41ma.hu
internet.org

A hvg.hu értesülései szerint agresszív terjeszkedésbe kezd a Facebook: a tervek szerint 2015 végéig teljesen ingyenes netszolgáltatást visznek - bár némileg korlátok közé szorítva - 100 országba.

Az Internet.org kezdeményezése elsőként  világ legszegényebb országaira fókuszál, jelenleg már 7 államban érhető el az ingyennet.

A Facebook csúcsfeje által indított szolgáltatást végül az egész világra ki akarják terjeszteni: az Internet.org szándéka szerint a legfontosabb és legnépszerűbb híroldalakat, a Wikipédiát, és természetesen a Facebookot mindenki ingyenesen böngészheti majd a telefonján, még akkor is, ha nincs internet-előfizetése.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.