Egyetemistáknak, pályakezdőknek

Online tehetségkutatót indít a Mol

A Mol-csoport idén kilencedik alkalommal indítja el nemzetközi online tehetségkutató versenyét egyetemistáknak, valamint 12 országban mintegy 220, Magyarországon 75 pozíciót hirdet meg pályakezdőknek.

2015.03.09 18:13MTI

Mindkét programra április 3-áig lehet jelentkezni.

A Freshhh tehetségkutató programban a diákok az iparágon belül életszerű feladatokon dolgozhatnak, a Growww program pedig a friss diplomások számára lehetőség arra, hogy valós üzleti kihívásokkal szembesüljenek.

A közlemény szerint a tehetségkutató versenyre a diákok a világ bármely tájáról jelentkezhetnek, az első öt csapat összesen mintegy 7,5 millió forintot (25 ezer eurót) nyerhet és csatlakozhat a Growww programhoz.

A verseny három körből áll, az első öt csapat bejut a május 28-án Budapesten élőben megrendezett döntőbe, valamint lehetőséget kap rá, hogy a Mol-csoportnál kezdje meg nemzetközi karrierjét.

A 2007 óta futó Growww programot azért hozta létre a Mol-csoport, hogy munkaerő-állományát tehetséges, jó képességű és a szakmai fejlődés iránt elkötelezett fiatal szakemberekkel erősítse.

A program résztvevőinek 80 százaléka ma is a Mol-csoport csapatának a tagja, 2007 óta 1570 fiatal helyezkedett el a csoportnál a Growww programnak köszönhetően - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.