Okoseszköz a csuklón

Csupafém "luxusóra" az LG-től

A dél-koreai cég a barcelonai MWC-n mutatja be a kerek kijelzős, Android Wear futtató LG Watch Urbane-t.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2015.02.17 11:00ma.hu

A The Verge hétfőn jelentette, hogy az LG egy új okosórával készül barcelonai Mobile World Congressre (MWC). A fémházas, ezüst, illetve arany színben, valódi bőr szíjjal kapható LG G Watch Urban a cég első "luxusórája".

Kattintson a nagyobb képért!

Az Android Wear operációs rendszert használó eszközt Qualcomm Snapdragon 400-as processzor hajtja, pulzusmérő szenzorral is ellátták, és 1,3 hüvelykes, a tavaly bemutatott G Watch R-hez hasonlóan kerek kijelzőt kapott.

„Az LG G Watch Urbane okosóra klasszikus designjának és okos funkcióinak köszönhetően tökéletesen egészíti ki eddigi, az elegánsabb LG G Watchból és a sportosabb LG G Watc R-ből álló kínálatunkat” – mondta Juno Cho, a cég mobil üzletágának igazgatója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.