Microsoft Lumia 535

Új Microsoft okostelefonok, az ötös szám bűvöletében

Akár két SIM-kártyát is rakhatunk az új Lumia telefonba, melynek csak processzora négy magos: öt, integrált szolgáltatás jár az öt megapixeles kamerához és öt inches kijelzőhöz.

2015.01.23 17:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu
Forrás: Microsoft

A Microsoft bejelentette Lumia 535 modelljeit, melyek egy szimpla és egy duál SIM-kártyás változatban érhetők el. Az 1,2 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 200 processzor mellé 8 GB-nyi belső memória és 15GB ingyenes OneDrive felhő alapú tárhely jár, de microSD memóriakártya révén akár 128 GB-ig bővíthető.

A nagy, 5" méretű qHD kijelzőhöz 5 megapixeles, széles látószögű előlapi kamera társul, melyet egy hasonló felbontású, LED-es vakuvak kiegészített hátlapi kamera egészít ki. A Smart Dual SIM megoldással pedig mindkét SIM kártya folyamatos elérhetőséget kínál.

A felhasználók Skype videóhívásokat indíthatnak, és válthatnak hang és videó mód között az integrált Skype alkalmazással. Az előre telepített Office Mobile csomagnak köszönhetően a Word, Excel és PowerPoint dokumentumok és OneNote jegyzetek bárhol hozzáférhetőek, szerkeszthetőek és megoszthatóak. A beépített Microsoft Outlook szolgáltatással pedig a munkahelyi és privát e-mailek útközben is elérhetők.

A Lumia 535 és a Lumia 535 Dual SIM okostelefonok feketében és fehérben, valamint élénkzöld, narancssárga, sötétszürke és ciánkék színekben kaphatók Magyarországon, 40 ezer forintos áron.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.