Utópia

Március 1-jén mutathatják be a HTC új csúcstelefonját

A tajvani gyártó okosórát, fitneszkarkötőt és házi szórakoztató rendszert is bemutathat a barcelonai MWC-n.

2015.01.17 13:00ma.hu

A The Verge híre szerint a HTC március 1-jén, a barcelonai Mobile World Congressen (MWC) mutathatja be a HTC One legújabb változatát. A weboldal újságírója szerint erre utal, hogy a gyártó pénteken kiküldött sajtómeghívóján egy az éjszakai eget ábrázoló kép látható, egyetlen fényes csillaggal és a "Utopia in progress" (Utópia folyamatban) szlogennel.

The Verge

A HTC tavaly márciusban mutatta be csúcstelefonja most futó változatát, a One M8-at. A készülék a szakemberek és a felhasználók körében is zajos sikert aratott.

A The Verge szerint várható, hogy a tajvaniak új okostelefonjaik mellett más érdekességekkel is előrukkolnak majd az MWC-n. Köztük az Under Armourral közösen fejlesztett hordható elektronikai eszközökkel, sőt, esetleg egy házi szórakoztató rendszerrel is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.