Microsoft Lumia 435 és Lumia 532

Microsoft Lumia élmény, alig 20 ezer forintért

Az alsó szegmenst célozza az egykor Nokia márkanév alatt megszületett Lumia család két új tagja.

2015.01.15 09:00ma.hu
Forrás: Microsoft

A Windows Phone 8.1 alapokon nyugvó Lumia 435 és a Lumia 532 okostelefonok kisebbik változata a 400-as széria első tagja és egyben az eddigi legolcsóbb Lumia készülék. Ezzel szemben a Lumia 532 egy négymagos modell, amely a Glance Screen funkcióval is rendelkezik.

A felhasználók válthatnak a hang- és videohívások között az integrált Skype alkalmazásnak és az előlapi kamerának köszönhetően. A Windows Phone platformon előre telepített Microsoft Office csomag révén pedig a dokumentumok utazás közben is olvashatók, hozzáférhetők, szerkeszthetők és megoszthatók. Emellett a OneDrive szolgáltatás 30 GB ingyenes felhőtárhelyet biztosít a fotók, videók és Office dokumentumok biztonságos tárolásához.

A Cortana virtuális személyi asszisztens személyre szabott javaslatokkal látja el a felhasználót, a beépített Microsoft Outlook szolgáltatással pedig a munkahelyi és személyes e-mailek kezelhetőek. A Lumia Camera alkalmazással fotók készíthetők, míg az előlapi kamera és a Lumia Selfie applikáció önarcképek készítését, szerkesztését és megosztását teszik lehetővé. A Windows Phone 8.1 operációs rendszer és a Lumia Denim frissítés pedig olyan integrált funkciókat kínál, mint az Értesítési központ egy mozdulattal elérhető értesítései, a Word Flow billentyűzet és az Élő mappák.

A Lumia 435 és Lumia 532 készülékek februártól fehérben és feketében, valamint élénkzöld, élénk narancssárga színekben lesznek elérhetők Európában, Ázsiában és a csendes-óceáni térségben, Indiában, a Közel-Keleten és Afrikában. Mindkét telefon megvásárolható lesz egy és két SIM kártyás változatban. Árai piaconként és szolgáltatónként változnak. A Lumia 435 becsült kiskereskedelmi ára várhatóan 69 euró, míg a Lumia 532 becsült kiskereskedelmi ára 79 euró lesz adók és illetékek nélkül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.