Stream

Több mint 15 millió előfizetője van a Spotifynak

Az internetes zenelejátszó-szolgáltatás egyre népszerűbb, már több mint 60 millióan használják világszerte.

2015.01.13 21:00ma.hu

A Spotify hétfőn egy rövid blogbejegyzésben jelentette be, hogy előfizetőinek száma átlépte a 15 milliót. Az online zeneszolgáltatást összesen több mint 60 millióan használják - a jelek szerint a felhasználókat az sem zavarja különösebben, ha az ingyen zenéért cserébe reklámokkal bombázzák őket.

The Verge

A Spotify továbbra is a legnépszerűbb zenestreamelő szolgáltatás világon, amely messze maga mögé utasítja az olyan konkurenseket, mint a Rdio, a Deezer, a Rhapsody és a Beats Music. A cég diadalmenete töretlen - a botrányok ellenére is: az elmúlt hónapokban több világsztár is kritizálta őket amiatt, hogy nem fizetnek elég jogdíjat a számaik után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.