Acer Revo One

Komplett multimédiaközpont egy kicsi dobozban

Akár 4k-s videókkal és a 7.1-es hangzással is megbirkózik az Acer legújabb szórakoztató központja.

2015.01.12 09:00ma.hu
Forrás: Acer

Az Acer Revo One RL85 alapvetően otthoni felhasználásra lett tervezve, Intel Core i5 vagy i3 processzorokkal rendelkezik. Az eszköz támogatja a dupla kijelzős megoldásokat (HDMI és Mini DisplayPort), az Ultra HD felbontást (3840x2160) 4K2K video kimenettel, mely négyszerese a full HD (1080p)-nek; emellett 7.1 pontos hangkimenettel bír. 3 darab HDD hellyel rendelkezik a termék, egyenként 2 TB-os merevlemezt képes befogadni. Ha ez még mindig nem lenne elegendő hely, az Acer Revo One bővíthető két SATA porttal, akár 6TB-ig, RAID 0/1/5 támogatással. Az AC Protocol rendszernek köszönhetően a Wi-FI egység masszív vezetéknélküli kapcsolatot biztosít, amely ötször gyorsabb, mint a hagyományos 802.11bgn.

A termék úgy lett tervezve, hogy az minden környezetbe passzoljon, a hálószobától a nappaliig. Fekete és fehér színben egyaránt elérhető, fényes, sima felülettel, lekerekített élekkel és sarkokkal rendelkezik. A gépházon található egy SD kártyaolvasó is, négy LED társaságában, melyek alapvetően a HDD és LAN aktivitásokat jelzik vissza. A hátsó részen helyezkednek el az aljzatok, itt kettő USB 2.0, kettő USB 3.0, valamint HDMI és mini DisplayPortokat találunk.

Az eszköz rendelkezik Acer Build Yourt Own Cloud (BYOC) támogatással is, mely a felhasználóknak teljes és időben, térben korlátlan hozzáférést biztosít fáljaikhoz. Emellett opcionális távirányítóval is megvehető. Ez a kiegészítő egy teljes értékű billentyűzetet is tartalmaz, mellyel gépelve lehet kereséseket kezdeményezni, a nagymértetű trackpad pedig a médiatartalmak kiválasztásában, azok közti navigálásban segít. Az Acer Smart Controlnak köszönhetően iOS és Android rendszereken is elérhető már egy applikáció, mellyel a médiaközpont közvetlenül az okostelefonról is irányítható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.