Smartwatch

Csodaszép okosórát villantott a Sony a CES-en

Az Android Wear-t futtató SmartWatch 3 szemrevaló, rozsdamentes acélból készült szíjat kapott.

2015.01.06 15:00ma.hu

A Sony a Las Vegas-i CES-en mutatta be legújabb, ötödik generációs okosóráját. A SmartWatch 3 a japán cég első olyan csukóra csatolható kütyüje, amely a Google Android Wear operációs rendszerét használja.

The Verge

A rozsdamentes acél szíjjal, 1,6 hüvelykes, 320 x 320 pixel felbontású transzreflektív LCD-kijelzővel és beépített GPS-szel felszerelt órát februárban dobják piacra. Az új szíj jóval strapabíróbb és nehezebb, mint az előző modell szilikonpántja volt.

 Az óratest egyébként egyetlen mozdulattal kipattintható a foglalatából és áttehető egy másik tartóba; a vásárlók számos különféle anyagú és stílusú szíj közül választhatnak majd. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.